Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
Bosch TDS8030
PDF pagina
Productbeschrijving:

Stoomgenerator



Calc'nClean Perfect maakt een efficiënte ontkalking van boiler én strijkijzer mogelijk



i-Temp Advanced: voor een optimale combinatie van temperatuur en stoom, om snel en veilig te strijken



Dankzij het groot afneembare waterreservoir kunt u gedurende een langere periode strijken. Bovendien kunt u eenvoudig bijvullen.



SecureLock systeem: zet het strijkijzer vast op de stoomgenerator voor meer veiligheid tijdens transport en opslag



PermanentRefill: altijd klaar voor gebruik.



Met PermanentRefill kunt u non-stop doorstrijken. Het stoomstation is namelijk altijd klaar voor gebruik, ook als u de watertank moet vullen.



Eco-knop: alle kleine beetjes helpen.



Met de energiezuinige stoomstanden kunt u tot wel 25% op energie en 35% op water besparen. Doe iets goeds voor uw energierekening, het milieu en uw groene geweten.



2400 watt



Een belangrijke voorwaarde voor een snelle opwarming van zowel stoomstations als stoomstrijkijzers is een vermogen tussen 2400 en 2500 watt.



Secure: superslim.



Bij Bosch hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze apparaten. Hiervoor ontwikkelen we continu nieuwe, handige functies. Een goed voorbeeld is Secure, de slimme automatische uitschakelfunctie. Deze functie maakt het apparaat niet alleen zeer veilig, maar ook energiezuinig, omdat hij automatisch uitschakelt wanneer hij niet wordt gebruikt. Laat u het strijkijzer in horizontale positie aan staan, schakelt hij na 30 seconden uit, in verticale positie na 8 minuten. Een handige, veilige en moderne functie dus, voor een onbezorgde strijkervaring.


Behoort tot de lijn :
SERIE 8
Bosch: Tot 50 euro cashback op een reeks van stoomgeneratoren en stoomstrijkijzers
actie
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Extra stoomstoot :480 g/min
Inhoud waterreservoir :1,8 Liter
Opwarmtijd :2 min
Stoomdruk :6,8 bar
Continue stoomproductie :120 g/min
Vermogen :2400 W
Verticaal ontkreuken :Ja, optioneel
Nieuwsberichten
April 2019
Loewe gaat verder op zijn elan en blijft leuke televisies introduceren. Zoals deze twee nieuwe modellen binnen de Bild 1 instapreeks.
lees meer...
April 2019
Na de overname van het moederbedrijf van AKG, Harman International, in 2014, schakelt Samsung nu een versnelling hoger en wordt het gamma hoofdtelefoons sterker in de markt gezet.
lees meer...
April 2019
TV Vlaanderen geeft de Vlaamse zenders VRT en SBS Belgium (Vier) Restart en Replay functionaliteit.
lees meer...
Maart 2019
Deze week presenteerde Apple alvast zijn visie op de televisie. Centraal staat de vernieuwde Apple TV-app, dat als portaal gaat dienen voor externe streamingdiensten en televisiekanalen. Bovendien gaat Apple ook eigen, exclusieve content op het platform aanbieden, via Apple TV+, een betalende optie.
lees meer...
Maart 2019
Apple heeft een nieuwe 10,5-inch iPad Air en de vijfde generatie van de iPad Mini voor 2019 online gezet. De onthullingen komen er een week voor het Apple-event van 25 maart.
lees meer...
Maart 2019
Een reeks nieuwe EcoTank-printers van Epson moet je helpen te besparen op inktverbruik. Ze zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 en compacter dan voorheen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
Je kent het gevoel wel: bij thuiskomst leg je sleutels of andere kleine spullen ergens neer maar achteraf vind je ze niet meteen terug. Met het slimme Bluetooth-accessoire Eureka kom je dat niet meer tegen.
lees meer...
Februari 2019
De aandacht trekken op de smartphonemarkt wordt steeds moeilijker. Nokia wil het toch proberen met liefst vijf camera’s die zich op de achterzijde van de telefoon bevinden.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...