Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
HUISHOUDELEKTRO >> Dweilrobot >> iRobot >> Braava Jet 240
iRobot Braava Jet 240
PDF pagina
Productbeschrijving:

De iRobot® Braava jet™-vloermoprobot verwijdert vuil en vlekken in kleine ruimtes zoals keukens en badkamers. De robot is ontwikkeld voor het nat dweilen, vochtig afnemen of droog afnemen van harde vloeren.Slim• Reinigt vloeren met een efficiënt en systematisch patroon: De Braava jet™ dweilt en veegt kleine ruimtes, zoals keukens en badkamers, met een efficiënt, systematisch reinigingspatroon.

• Slim ontwerp voor reiniging van kleine ruimtes: Dankzij de vierkanten vorm en het compacte formaat kan de Braava jet™ reinigen op moeilijk te bereiken plekken, zoals rondom het toilet, in hoeken en onder kastjes.

• Reinigt zorgvuldig rondom obstakels: De Braava jet™ onthoudt waar obstakels zich bevinden en reinigt langzaam en voorzichtig in de buurt van meubels, muren en ander obstakels.

• Vermijdt trappen en vloerkleden: Afgronddetectie voorkomt dat de Braava jet™ van trappen of andere randen valt. De Braava jet™ vermijdt vloerkleden.

• Weet de weg terug: De Braava jet™ keert nadat de reinigingstaak is voltooid terug naar het beginpunt.

• Weet wanneer hij kan worden uitgeschakeld: De Braava jet™ schakelt zichzelf automatisch uit nadat de reinigingstaak is voltooid, of wanneer er zich een probleem voordoet.Eenvoudig• Plaats een Braava jet™-reinigingspad en druk simpelweg op CLEAN: De Braava jet™ selecteert automatisch de juiste reinigingsmethode op basis van het padtype. Kies uit pads voor nat dweilen, vochtig afnemen of droog afnemen. Kan worden gebruikt op harde vloeren zoals hardhout, tegels en steen.*

• De Braava jet™ gaat waar u hem wil hebben: Met de Virtual Wall®-modus kunt u een onzichtbare grens instellen om de Braava jet™ binnen ruimtes zonder deuren te houden, zoals keukens en gangen.

• Verwijder Braava jet™-pads met een druk op de knop: Dankzij de eenvoudige padverwijderknop hoeft u het vuil op de reinigingspads nooit aan te raken.

• Eenvoudig op te bergen: Dankzij het compacte formaat kan de Braava jet™ eenvoudig worden opgeborgen.

• Stil: De Braava jet™ zal u bij het reinigen van uw harde vloeren nooit storen.

• Bijzonder draagbaar: Het lichtgewicht ontwerp is voorzien van een handige handgreep en daardoor bijzonder Schoon• De gerichte spray verwijdert vuil en vlekken. De precisiespray† weekt vuil en vlekken los. De Braava jet™ controleert voordat hij sprayt eerst op obstakels op zijn pad en beschermt zo meubels, vloerkleden en muren.

• Schrobt voorzichtig de vloer: De vibrerende reinigingskop‡ schrobt voorzichtig vuil en vlekken weg.

• Dweilt en veegt harde vloeren: Ontworpen om harde vloeren te dweilen en vegen, waaronder hardhout, tegels en steen.


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
bediening app :
Oplaadtijd :2 u
Wassen :
Borstelen :
Opzuigen van water :
Dekking per wascyclus :25 m2
Diameter :170 mm
Hoogte :84 mm
Gewicht :1,2 kg
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
November 2018
Bij wild hoort uiteraard een rijkelijke saus. Ervaren chefs en hobbykoks kunnen daarom niet zonder deze Demeyere bijzonderheid: het haast iconisch hoge sauspotje blijkt méér dan praktisch. Je weet het vast ook wel – degelijk keukengerei is geen overbodige luxe. Met goed materiaal werk je immers sneller, efficiënter, veiliger. Daarbij wordt ieder keukenverhaal zoveel interessanter […]
lees meer...
November 2018
Met de feestdagen die eraan zitten te komen, maakt iedereen in de wereld weer druk plannen om samen te komen en liefst in het gezelschap van zoete lekkernijen. Het wordt opnieuw een tijd van verwennerij en overvloed. En Parijs is hierbij dé stad bij uitstek. In samenwerking met de bekende interieurontwerpster India Mahdavi lanceert Nespresso […]
lees meer...
November 2018
Til funcooking naar een hoger niveau met Fritel! Met de nieuwe Pizza Grill & Raclette trakteer je je gasten op een avondje creatief kokerellen en voor elk wat wils.
lees meer...
Oktober 2018
In vele huishoudens is de warmhoudplaat niet meer van de tafel weg te denken: Je kunt er namelijk niet alleen de borden mee voorverwarmen, alle kommen en schotels worden er ook netjes mee warmgehouden tijdens de maaltijd waardoor je op elk ogenblik kunt bijscheppen en langer kunt genieten van jouw heerlijk warme maaltijd.
lees meer...
September 2018
Om de dag in gang te trekken is een kopje koffie onontbeerlijk. Overal zien we dan ook koffiebars als paddestoelen uit de grond schieten met een trouwe wachtrij coffee-lovers voor de deur om een heerlijke latte macchiato of verkwikkende espresso aan de lippen te kunnen zetten.
lees meer...
September 2018
De S1 en S1R zijn de eerste camera’s van Panasonic die gebruik maken van de lensvatting L-Mount. Panasonic gaat hiervoor samenwerken met lensfabrikanten Leica en Sigma.
lees meer...
September 2018
Panasonic kondigt met trots zijn nieuwe broodmachine aan en belooft ons een vers brood met een echte dikke korst en luchtige kruimel zoals bij de warme bakker. De traditionele kennis om het lekkerste brood te bakken is vanaf nu beschikbaar voor bij jou thuis en zonder enige beperking, want de voorbereiding is een kinderspel! Voor […]
lees meer...
September 2018
De Roomba e5 is de nieuwste robotstofzuiger van iRobot die je kan bedienen met Wi-Fi en die nu ook beter werkt op harde vloeren en tapijten door een nieuw onderstel.
lees meer...
September 2018
Zuurstof bevordert de vermeerdering van micro-organismen, die er op hun beurt voor zorgen dat allerlei soorten levensmiddelen sneller bederven. Dus als levensmiddelen worden gevacumeerd, wordt de vermeerdering van bacteriën voorkomen. Daarbij blijven smaak en consistentie behouden en bewaar je levensmiddelen op een hygiënische manier.
lees meer...
Augustus 2018
AEG introduceert een snoerloze stofzuiger die het stofzuigen opnieuw uitvindt. De baanbrekende AEG FX9 heeft een innovatief ontwerp, maakt gebruik van een krachtige accu-technologie en combineert de prestaties van de traditionele stofzuiger met de bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger. De AEG FX9 is vanaf september in de winkel verkrijgbaar. “De FX9 is ongekend veelzijdig,” aldus Ola […]
lees meer...