Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
HUISHOUDELEKTRO >> Stoomgeneratoren >> Calor >> GV8959C0 Pro Express Control
Calor GV8959C0 Pro Express Control
PDF pagina
Productbeschrijving:

Hogedruk stoom dringt in het textiel en maakt het strijken eenvoudiger. Exclusieve slimme technologie: 3 instellingen in één simpele handeling voor een perfecte combinatie van stoom en temperatuur, speciaal afgestemd op alle textielsoorten.PRO EXPRESS CONTROL GV8959 Speciaal voor veeleisende strijkers: de Pro Express Control is een hogedruk stoomgenerator, uitgevoerd met de 3-instellingen-technologie."Delicates", "Normal", "Jeans": 3 instellingen in een handomdraai voor de optimale combinatie van temperatuur en stoom op elke textielsoort. Ook zorgt de exclusieve kalkverzamelaar voor duurzame stoomprestaties.Anti-kalkoplossingMet de kalkverzamelaar kunnen kalkdeeltjes eenvoudig worden verwijderd uit het strijkijzer,

voor een langere levensduur van het apparaat en duurzame stoomprestaties.Eenvoudig en veilig te verplaatsenVergrendel je strijkapparaat voor eenvoudige en veilige verplaatsing.ComfortabelHet uitneembare waterreservoir kan op elk moment tijdens de strijksessie worden bijgevuld.Comfortabel & eenvoudig op te bergenRol het snoer automatisch op en berg het apparaat eenvoudig op.


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembaar waterreservoir :
Antikalkfunctie :
Automatische uitschakeling :
Elk moment bij te vullen :
Extra stoomstoot :470 g/min
Inhoud waterreservoir :1,6 Liter
Opbergruimte slang :
Opwarmtijd :2 min
Snoerlengte :1,80 m
Stoomdruk :7 bar
Continue stoomproductie :120 g/min
Verticaal ontkreuken :
Nieuwsberichten
April 2019
Loewe gaat verder op zijn elan en blijft leuke televisies introduceren. Zoals deze twee nieuwe modellen binnen de Bild 1 instapreeks.
lees meer...
April 2019
Na de overname van het moederbedrijf van AKG, Harman International, in 2014, schakelt Samsung nu een versnelling hoger en wordt het gamma hoofdtelefoons sterker in de markt gezet.
lees meer...
April 2019
TV Vlaanderen geeft de Vlaamse zenders VRT en SBS Belgium (Vier) Restart en Replay functionaliteit.
lees meer...
Maart 2019
Deze week presenteerde Apple alvast zijn visie op de televisie. Centraal staat de vernieuwde Apple TV-app, dat als portaal gaat dienen voor externe streamingdiensten en televisiekanalen. Bovendien gaat Apple ook eigen, exclusieve content op het platform aanbieden, via Apple TV+, een betalende optie.
lees meer...
Maart 2019
Apple heeft een nieuwe 10,5-inch iPad Air en de vijfde generatie van de iPad Mini voor 2019 online gezet. De onthullingen komen er een week voor het Apple-event van 25 maart.
lees meer...
Maart 2019
Een reeks nieuwe EcoTank-printers van Epson moet je helpen te besparen op inktverbruik. Ze zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 en compacter dan voorheen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
Je kent het gevoel wel: bij thuiskomst leg je sleutels of andere kleine spullen ergens neer maar achteraf vind je ze niet meteen terug. Met het slimme Bluetooth-accessoire Eureka kom je dat niet meer tegen.
lees meer...
Februari 2019
De aandacht trekken op de smartphonemarkt wordt steeds moeilijker. Nokia wil het toch proberen met liefst vijf camera’s die zich op de achterzijde van de telefoon bevinden.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...