Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
HUISHOUDELEKTRO >> Stoomgeneratoren >> Calor >> GV8959C0 Pro Express Control
Calor GV8959C0 Pro Express Control
PDF pagina
Productbeschrijving:

Hogedruk stoom dringt in het textiel en maakt het strijken eenvoudiger. Exclusieve slimme technologie: 3 instellingen in één simpele handeling voor een perfecte combinatie van stoom en temperatuur, speciaal afgestemd op alle textielsoorten.PRO EXPRESS CONTROL GV8959 Speciaal voor veeleisende strijkers: de Pro Express Control is een hogedruk stoomgenerator, uitgevoerd met de 3-instellingen-technologie."Delicates", "Normal", "Jeans": 3 instellingen in een handomdraai voor de optimale combinatie van temperatuur en stoom op elke textielsoort. Ook zorgt de exclusieve kalkverzamelaar voor duurzame stoomprestaties.Anti-kalkoplossingMet de kalkverzamelaar kunnen kalkdeeltjes eenvoudig worden verwijderd uit het strijkijzer,

voor een langere levensduur van het apparaat en duurzame stoomprestaties.Eenvoudig en veilig te verplaatsenVergrendel je strijkapparaat voor eenvoudige en veilige verplaatsing.ComfortabelHet uitneembare waterreservoir kan op elk moment tijdens de strijksessie worden bijgevuld.Comfortabel & eenvoudig op te bergenRol het snoer automatisch op en berg het apparaat eenvoudig op.


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembaar waterreservoir :
Antikalkfunctie :
Automatische uitschakeling :
Elk moment bij te vullen :
Extra stoomstoot :470 g/min
Inhoud waterreservoir :1,6 Liter
Opbergruimte slang :
Opwarmtijd :2 min
Snoerlengte :1,80 m
Stoomdruk :7 bar
Continue stoomproductie :120 g/min
Verticaal ontkreuken :
Nieuwsberichten
Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
De Mate 20 Pro is de nieuwe smartphonetopper van Huawei. We konden de smartphone een tweetal maanden testen en dit zijn onze bevindingen.
lees meer...
December 2018
Grote cheese-lover? Snij en serveer de heerlijkste kazen op de handige Party Cheese Board van Boska met magneetstrip. Met de bijgeleverde kaasmessen krijg je elke kaas klein!
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...
December 2018
Nog last minute op zoek naar een pakje voor onder de boom van een grote theeliefhebber? Met QDO hoef je niet lang te zoeken!
lees meer...
December 2018
Als je de gastheer of -vrouw bent voor een aanstaande feestelijke gebeurtenis, dan wil je dat jouw zorgvuldig gekozen gerechten tot hun recht komen wanneer ze eenmaal voorgeschoteld worden. Maar, hoe dek je nu weer een tafel volgens de etiquette? En wat is een sfeervolle tafeldecoratie die niet allesoverheersend is? Amefa instrueert jou graag! Beslis […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...