Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Calor >> Easy Touch
Calor Easy Touch
PDF pagina
Productbeschrijving:

Easy TouchDe simpelste manier voor een gladde huid - wekenlang !Ontdek de makkelijke oplossing voor een blijvende gladde huid - vanaf de eerste keer - met het Calor Easy Touch epileerapparaat. Zijn geavanceerde epilatie-technologie verzekert een eenvoudige ontharing en optimale resultaten, een gladde huid tot wel 4 weken. Met twee snelheden, een ergonomisch ontwerp en een accessoire voor beginners. Zelfs de moeilijkste en gevoeligste plaatsen worden moeiteloos behandeld.Makkelijk ontharenDe eenvoudige, snelle en langdurige oplossing, een gladde huiden tot 4 weken.Geavanceerde epilatie-technologie, voor snelle, langdurige resultatenDankzij de pincetten met hoge precisie die voorzien zijn van een brede opening met optimale drukkracht, verwijdert Easy Touch zelfs de kortste haartjes (0,5 mm) zonder haarbreuk. Het inbegrepen haar begeleidingssysteem verzekert optimale efficiëntie in slechts één beweging. Zijn groot actief epilatie-oppervlak voor een snellere epilatie is ontworpen om het volledige huidoppervlak te bereiken, om een maximaal aantal haartjes te verwijderen, in één beweging.Ergonomisch ontwerpHet compact, gebruiksvriendelijk ontwerp bereikt zeer zelfs de moeilijkste plaatsen, zoals achter de benen, in alle eenvoud.MassagesysteemVermindert de gevoeligheid van de huid dankzij een actieve massage werking, voor een extra-zachte epilatie.2 snelhedenLagere snelheid voor gevoelige plaatsen en een zachtere epilatie, hogere snelheid voor snelle, doeltreffende sessies.


€ 29,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Exfoliatieborstel :
Massagefunctie :
Opbergetui :
Opzetstuk voor oksels en bikini :
Snoerloos :
Aantal snelheden :2
Nat en droog gebruik :
Type epilator :Epileren met pincetjes
Nieuwsberichten
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...
December 2018
De keuken van tegenwoordig is strak & design » Dampkappen specialist Novy past perfect in dat plaatje » Novy Panorama en Novy One verdwijnen na gebruik naadloos in je kookplaat. Open ruimte, natuurlijke materialen, donkere tinten, … Het is al strak wat de klok slaat in het keukenlandschap tegenwoordig. Dampkappen specialist Novy merkt al langer […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...
November 2018
Met de tandenborstel mikt Oral-B op personen die aan gezonder tandvlees werken. Tandvleesinfecties kunnen immers leiden tot gaatjes of uitvallende tanden, of erger nog een chronische ontsteking als parodontitis.
lees meer...