Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Calor >> Easy Touch
Calor Easy Touch
PDF pagina
Productbeschrijving:

Easy TouchDe simpelste manier voor een gladde huid - wekenlang !Ontdek de makkelijke oplossing voor een blijvende gladde huid - vanaf de eerste keer - met het Calor Easy Touch epileerapparaat. Zijn geavanceerde epilatie-technologie verzekert een eenvoudige ontharing en optimale resultaten, een gladde huid tot wel 4 weken. Met twee snelheden, een ergonomisch ontwerp en een accessoire voor beginners. Zelfs de moeilijkste en gevoeligste plaatsen worden moeiteloos behandeld.Makkelijk ontharenDe eenvoudige, snelle en langdurige oplossing, een gladde huiden tot 4 weken.Geavanceerde epilatie-technologie, voor snelle, langdurige resultatenDankzij de pincetten met hoge precisie die voorzien zijn van een brede opening met optimale drukkracht, verwijdert Easy Touch zelfs de kortste haartjes (0,5 mm) zonder haarbreuk. Het inbegrepen haar begeleidingssysteem verzekert optimale efficiëntie in slechts één beweging. Zijn groot actief epilatie-oppervlak voor een snellere epilatie is ontworpen om het volledige huidoppervlak te bereiken, om een maximaal aantal haartjes te verwijderen, in één beweging.Ergonomisch ontwerpHet compact, gebruiksvriendelijk ontwerp bereikt zeer zelfs de moeilijkste plaatsen, zoals achter de benen, in alle eenvoud.MassagesysteemVermindert de gevoeligheid van de huid dankzij een actieve massage werking, voor een extra-zachte epilatie.2 snelhedenLagere snelheid voor gevoelige plaatsen en een zachtere epilatie, hogere snelheid voor snelle, doeltreffende sessies.


€ 29,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :EP1121C0
Eancode :3121040069981
Exfoliatieborstel :
Massagefunctie :
Opbergetui :
Opzetstuk voor oksels en bikini :
Snoerloos :
Aantal snelheden :2
Nat en droog gebruik :
Type epilator :Epileren met pincetjes
Nieuwsberichten
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
March 2019
Een croque-monsieur-apparaat is al lang niet meer weg te denken uit onze keuken. We kijken er zelfs stiekem naar uit om op zondag de restjes van het weekend samen te gooien tussen 2 sneetjes brood als snack!
lees meer...