Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Calor >> Skin Spirit
Calor Skin Spirit
PDF pagina
Productbeschrijving:

Skin SpiritDe prettige manier om uw huid zacht te maken ... en die wekenlang effect heeft !Gemakkelijk snel en pijnloos haar verwijderen, dankzij de epilator Skin Spirit van Calor. Het gepatenteerde pijnloze verdovende systeem ervan garandeert samen met een geavanceerde epilatietechnologie prettige epilatiebeurten voor een ultrazachte huid die tot vier weken lang houdbaar is. Dankzij twee snelheden en een ergonomisch design garandeert het zelfs op de moeilijkste en gevoeligste zones een gemakkelijke behandeling.Sterke prestaties maar zonder pijnPijnloze, efficiënte en langdurige oplossing, waarmee u tot vier weken lang een zachte huid krijgt.Geavanceerde epilatietechnologie voor snelle en langdurige resultatenDankzij de technologie van hogeprecisiepincetten met een brede opening voor optimale druk, verwijdert de Skin Respect zelfs het kortste haar (0,5 mm) precies en zonder breken. Een haargeleidingssysteem garandeert een optimale efficiëntie met één enkele haal. Het grote actieve epilatie-oppervlak epileert sneller en is ontworpen om het oppervlak van uw huid optimaal te bedekken en een maximum aan haartjes met één enkele haal te verwijderen. Meerhoekige efficiëntie door exclusieve sensortechnologie voor gebogen oppervlakken garanderen doeltreffende epilatie onder elke gebruikshoek en aangepast aan alle lichaamscurven. Dat is veel comfortabeler en maximaal efficiënt.Pijnloze epilatieGeniet van een prettige ervaring, dankzij het innovatieve verdovingssysteem van de gepatenteerde pijnstillende technologie.MassagesysteemVermindert de gevoeligheid van de huid dankzij de actieve massage voor extrazachte epilatie.Ergonomisch designHet compacte, gemakkelijk hanteerbare design bereikt met gemak zelfs de moeilijkste zones, zoals achter de benen.


€ 44,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Exfoliatieborstel :
Massagefunctie :
Opbergetui :
Opzetstuk voor oksels en bikini :
Snoerloos :
Aantal pincetten :24
Aantal snelheden :2
Afspoelbare kop :
Nat en droog gebruik :
Type epilator :Epileren met pincetjes
Nieuwsberichten
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...
December 2018
De keuken van tegenwoordig is strak & design » Dampkappen specialist Novy past perfect in dat plaatje » Novy Panorama en Novy One verdwijnen na gebruik naadloos in je kookplaat. Open ruimte, natuurlijke materialen, donkere tinten, … Het is al strak wat de klok slaat in het keukenlandschap tegenwoordig. Dampkappen specialist Novy merkt al langer […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...
November 2018
Met de tandenborstel mikt Oral-B op personen die aan gezonder tandvlees werken. Tandvleesinfecties kunnen immers leiden tot gaatjes of uitvallende tanden, of erger nog een chronische ontsteking als parodontitis.
lees meer...