Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Calor >> Skin Spirit
Calor Skin Spirit
PDF pagina
Productbeschrijving:

Skin SpiritDe prettige manier om uw huid zacht te maken ... en die wekenlang effect heeft !Gemakkelijk snel en pijnloos haar verwijderen, dankzij de epilator Skin Spirit van Calor. Het gepatenteerde pijnloze verdovende systeem ervan garandeert samen met een geavanceerde epilatietechnologie prettige epilatiebeurten voor een ultrazachte huid die tot vier weken lang houdbaar is. Dankzij twee snelheden en een ergonomisch design garandeert het zelfs op de moeilijkste en gevoeligste zones een gemakkelijke behandeling.Sterke prestaties maar zonder pijnPijnloze, efficiënte en langdurige oplossing, waarmee u tot vier weken lang een zachte huid krijgt.Geavanceerde epilatietechnologie voor snelle en langdurige resultatenDankzij de technologie van hogeprecisiepincetten met een brede opening voor optimale druk, verwijdert de Skin Respect zelfs het kortste haar (0,5 mm) precies en zonder breken. Een haargeleidingssysteem garandeert een optimale efficiëntie met één enkele haal. Het grote actieve epilatie-oppervlak epileert sneller en is ontworpen om het oppervlak van uw huid optimaal te bedekken en een maximum aan haartjes met één enkele haal te verwijderen. Meerhoekige efficiëntie door exclusieve sensortechnologie voor gebogen oppervlakken garanderen doeltreffende epilatie onder elke gebruikshoek en aangepast aan alle lichaamscurven. Dat is veel comfortabeler en maximaal efficiënt.Pijnloze epilatieGeniet van een prettige ervaring, dankzij het innovatieve verdovingssysteem van de gepatenteerde pijnstillende technologie.MassagesysteemVermindert de gevoeligheid van de huid dankzij de actieve massage voor extrazachte epilatie.Ergonomisch designHet compacte, gemakkelijk hanteerbare design bereikt met gemak zelfs de moeilijkste zones, zoals achter de benen.


€ 44,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :EP2910C0
Eancode :3121040068168
Exfoliatieborstel :
Massagefunctie :
Opbergetui :
Opzetstuk voor oksels en bikini :
Snoerloos :
Aantal pincetten :24
Aantal snelheden :2
Afspoelbare kop :
Nat en droog gebruik :
Type epilator :Epileren met pincetjes
Nieuwsberichten
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
March 2019
Een croque-monsieur-apparaat is al lang niet meer weg te denken uit onze keuken. We kijken er zelfs stiekem naar uit om op zondag de restjes van het weekend samen te gooien tussen 2 sneetjes brood als snack!
lees meer...