Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Calor >> EP2812C0
Calor EP2812C0
PDF pagina
Productbeschrijving:

EP2812C0De 2-in-1-oplossing voor langdurig gladde benen en zachte voetenKrachtige micro-abrasieve rolkopFlower Love verwijdert op een efficiënte manier zelfs de dikste eeltafzettingen dankzij een krachtige pedicurerol met een efficiënt micro-abrasief oppervlak.Flower Love voor een gladde huid en zachte voetenFlower Love is het antwoord voor een zijdezachte huid. 24 speciaal ontworpen pincetten zorgen voor een effectieve epilatie en verwijderen zelfs de kortste haren met de haarwortel. Bovendien verlengt het pedicureaccessoire het gladde en zachte gevoel aan uw voeten snel en gemakkelijk.Uiterst efficiënt op heel kort haar24 speciaal ontworpen pincetten voor verwijdering met de haarwortel. Doeltreffend bij zelfs de kortste haartjes (< 0,5 mm). Ultrakrachtige mirco-abrasieve rollerDe pedicureroller verwijdert efficiënt zelfs de dikste eeltplekken dankzij zijn efficiënte micro-abrasieve oppervlak.2 standenBeschikbaar voor epilatie- en pedicuresessies:-epilatie: stand 1 voor delicate zones, stand 2 voor snellere haarverwijdering-pedicure: stand 1 voor afwerking, stand 2 voor likdoorns en eeltplekkenWasbare kop + accessoireVerwijderbare, wasbare kop + accessoire en reinigingsborstel voor betere hygiëne en eenvoudige reiniging.Steeds klaar voor gebruikGeen onderbrekingen om op te laten, non-stop vermogen.


Behoort tot de lijn :
ELITE
€ 49,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Exfoliatieborstel :
Opbergetui :
Opzetstuk voor oksels en bikini :
Snoerloos :
Aantal pincetten :24
Aantal snelheden :2
Afspoelbare kop :
Nat en droog gebruik :
Type epilator :Epileren met pincetjes
Nieuwsberichten
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...
December 2018
De keuken van tegenwoordig is strak & design » Dampkappen specialist Novy past perfect in dat plaatje » Novy Panorama en Novy One verdwijnen na gebruik naadloos in je kookplaat. Open ruimte, natuurlijke materialen, donkere tinten, … Het is al strak wat de klok slaat in het keukenlandschap tegenwoordig. Dampkappen specialist Novy merkt al langer […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...
November 2018
Met de tandenborstel mikt Oral-B op personen die aan gezonder tandvlees werken. Tandvleesinfecties kunnen immers leiden tot gaatjes of uitvallende tanden, of erger nog een chronische ontsteking als parodontitis.
lees meer...