Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Steenweg op Mol 40 2360 Oud-Turnhout
+32 14 45 24 40
BODY CARE >> Epilator >> Braun >> SE S5-885BS
Braun SE S5-885BS
PDF pagina
Productbeschrijving:

Ontdek de beauty set Beauty Set 5, 4-in-1 voor het gezicht en lichaam. Epileren, scheren, trimmen, reinigen. De elektrische epilator verwijdert haar 4 keer korter dan wax, voor een zachte huid tot 4 weken. SensoSmart-technologie zorgt voor optimale druk voor de beste resultaten. Inclusief scheermes en trimmeraccessoire voor gevoelige zones. De ultragevoelige gezichtsborstel reinigt zachtjes je huid. Draadloos gebruik met een batterijduur van maximaal 30 minuten, 100% natte en droge technologie. Mogelijk gebruik in bad of douche om ongemak te verminderen. Ontharing wordt vrijwel pijnloos bij regelmatig gebruik. 


€ 119,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
March 2019
Een croque-monsieur-apparaat is al lang niet meer weg te denken uit onze keuken. We kijken er zelfs stiekem naar uit om op zondag de restjes van het weekend samen te gooien tussen 2 sneetjes brood als snack!
lees meer...